HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Şanlıurfa’yı ziyaret etti | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Şanlıurfa’yı ziyaret etti

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa’da selin etkili olduğu, yıkım ve can kayıplarının yaşandığı, bölgelerde incelemelerde bulundu.

Bu haber 20 Mart 2023 - 16:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa’da selin etkili olduğu, yıkım ve can kayıplarının yaşandığı, bölgelerde incelemelerde bulundu.

Yapıcıoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den selin olumsuz etkilediği mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapıcıoğlu, daha sonra selin büyük tahribat ve yıkım bıraktığı Veysel Karani ve Süleymaniye mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Yapıcıoğlu, depremzede ve selzedelerin imdadına koşan, afetzedelerin ihtiyaçlarını gideren ve yapmış olduğu yardımlarla Türkiye’nin takdirini toplayan Umut Kervanı Vakfı’nı da ziyaret etti. Selden olumsuz etkilenen ve hizmet verdiği binayı su basan Şanlıurfa Umut Kervanı Vakfına geçmiş olsun temennisinde bulunan Yapıcıoğlu, Umut Kervanı Vakfı yetkililerinden bilgi aldı.

Yapıcıoğlu, selden vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu, acılı ailelerin acısını paylaştı, başsağlığı ve sabırlar diledi.

Hibya Haber Ajansı