AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Mehmet Şimşek açıklaması | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Mehmet Şimşek açıklaması

SÜMEYYE YALÇIN – 20.03.2023 – HİBYA – AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği görüşme sonrasında açıklama yaptı.

Bu haber 20 Mart 2023 - 20:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çelik’in konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Kendisi çok değerli arkadaşımız, geçmişte hükümetlerimizde görev yaptık.Aktif siyasetten ayrıldıktan sonra görüştüğümüz bir arkadaşımız. Mehmet Bey, Cumhurbaşkanımızla görüştü. Sizler şunu merak ediyorsunuz; aday olacak mı diye. Kendisi siyasetten ayrıldıktan sonra pekçok işle meşgul.Sivil toplum kuruluşlarında görevleri var. Aktif siyaseti düşünmüyor. Kendisi aktif siyasetten ayrılırken kararının bu olduğunu ifade etmişti.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın parti ya da hükümet politikalarına dönük olarak her konuda katkıyı vereceğini, yardımcı olacağını,emek sarfedeceğini bir defa daha ifade etti.

Bizim kendisiyle dışarıda da görüştüğümüz arkadaşımız. Aktif siyaseti düşünmüyor. ‘Ben Cumhurbaşkanımızın parti, hükümet, ekonomi politikalarına destek vermeye, birikimimi yansıtmaya, destek vermeye hazırım’ demiştir arkadaş.

Kendisi çok değerli arkadaş, sürekli görüştüğümüz arkadaşımız. Seçim zamanı olunca olağanüstü hava yaratıyor. Türkiye siyasetini ve dünyadaki ekonomik gelişmelerini sürekli konuştuğumuz arkadaşımız. Kendisi aktif siyaseti düşünmüyor ama arzu edildiğinde her türlü desteği vereceğini söyledi. Kendisi aktif siyaseti arzu ederse bütün partimizin mütün mekanizmaları açıktır.”

Hibya Haber Ajansı