Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenlik personeli ile iftar programında bir araya geldi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenlik personeli ile iftar programında bir araya geldi

Bu haber 10 Nisan 2022 - 2:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle: "Rabbimden bizleri bayrama da bizi esenlikle kavuşturmasını niyaz ediyorum. 
Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:
"Rabbimden bizleri bayrama da bizi esenlikle kavuşturmasını niyaz ediyorum. Toplumun can ve mal güvenliğine yönelik her türlü tehditle mücadele etmek devletin asli görevidir.
Polislerimiz yerleşim yerlerinde, jandarmamız kırsalda, sahil güvenliğimiz kıyılarda ifa ettiği görevlerle vatandaşın huzurunu ve dolayısıyla devletimizin anlamını korumaktadır.
Bireyden başlayıp topkeyün millete kadar uzanan bu insan topluluğunun bir arada tumanın ilk şartı geleceğe umutla bakmalarını sağlamaktır.  Bireyde her işin başı sağlık iken toplumda her işin başu güvenlik ve huzurdur.
Türkiye, uzun süren terörle mücadele döneminde askeriyle, polisiyle, jandarmasıyla, güvenlik korucusuyla, kamu görevlisiyle, vatandaşıyla on binlerce şehit vermiş bir ülkedir. Buna rağmen terörle mücadeleyi daima hukuk devleti sınırları içinde yürüttük.
Terör örgütlerini sınırlarımızın içinde bitirme noktasına getirdik. Tepelerine biniyor, başlarını eziyoruz.Terörle mücadelede ülkemizi yeni bir döneme açmış bulunuyoruz. TSK'mız ve istihbarat teşkilatımız başta olmak üzere bu mücadelede görev alan tüm birimlerimizin birlikte çalışmasıyla terörle mücadelede ülkemizi yeni bir döneme açmış bulunuyoruz. Tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik.
Artık terör örgütlerinin saldırmasını beklemiyor onları inlerinde vuruyoruz.Türkiye bölgesindeki krizlere sığınmacı akınlarına rağmen dünyanın en huzurlu ülkelerinden biri olarak öne çıktı.
Zaman zaman polislerimizin haksız ithamlarla karşı karşıya kaldığını biliyoruz. Sizler buna aldanmayın. Cumhurbaşkanı olarak polislerimizle personellerinin önemli bir kısmını profesyonelleştirdiğimiz, jandarmamız ve sahil güvenlik personelinin de sonuna kadar yanındayım."
Hibya Haber Ajansı