Beyazgül,Viranşehir ve Ceylanpınar’da temaslarda bulundu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Beyazgül,Viranşehir ve Ceylanpınar’da temaslarda bulundu

Bu haber 07 Nisan 2022 - 10:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ceylanpınar ve Viranşehir’de temaslarda bulunarak faaliyetlerini sürdüren STK temsilcileri ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL CEYLANPINAR VE VİRANŞEHİR’DE TEMASLARDA BULUNDU
ŞanlıurfaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ceylanpınar ve Viranşehir’de temaslarda bulunarak faaliyetlerini sürdüren STK temsilcileri ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.
Şanlıurfa kent merkezinde ve 13 ilçe genelinde hizmet üretmeye, vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürmesi için çalışmaya devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün ilk adresi Ceylanpınar ilçesi oldu.
Başkan Beyazgül beraberinde AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Celil Doğantekin ile bira araya gelerek ilçede yürütülen hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.
Hafta sonu gelenekselleşen hane ziyaretlerini Ceylanpınar ilçesinde de sürdüren Başkan Beyazgül ziyaret ettiği hanelerde vatandaşların Ramazan Ayı’nı tebrik ederek talep ve önerilerini dinledi.
Ceylanpınar ziyaretinin ardından Viranşehir’e geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberinde AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile bir araya gelerek ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Viranşehir temasları kapsamında iftarını hane ziyaretleri esnasında açan Başkan Beyazgül, yaptığı paylaşımda “Vatandaşlarımızla gönül sofralarında buluşuyoruz. Viranşehir'de hane ziyaretlerimiz esnasında iftarımızı burada vatandaşlarımızın sofrasında açtık. Allah hanelerimizden huzur ve mutluluğu eksik etmesin inşallah” ifadelerine yer verdi.