Yalçınkaya: ‘Akçakale’de Yolsuz Mahalle Kalmayacak’ | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Yalçınkaya: ‘Akçakale’de Yolsuz Mahalle Kalmayacak’

Bu haber 05 Ocak 2022 - 13:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile yürütülen hummalı yol çalışmaları kapsamında Zenginova Mahallesi de yola kavuşuyor.
BAŞKAN YALÇINKAYA İLE AKÇAKALE’DE YOLSUZ MAHALLE KALMAYACAK

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile yürütülen hummalı yol çalışmaları kapsamında Zenginova Mahallesi de yola kavuşuyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Yalçınkaya “Tüm mahallelerimizde yol sorunu tarihe karışıyor” dedi.
Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Zenginova Mahallesi’ne çıkarma yaparak hummalı bir yol çalışması başlattı.
Başkan Yalçınkaya’nın talimatları ile merkez kırsal ayrımı yapılmaksızın mahallelerde ve sokaklarda üst yapı çalışması yürütülüyor. Bugüne kadar üst yapıda büyük bir yol kat edilirken ekiplerin son Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son adresi Zenginova Mahallesi oldu. Mahallede stabilize yol çalışmaları başlatıldı.
Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Yalçınkaya konuya dair yaptığı yazılı açıklamada “Hem üst hem alt yapı çalışmalarında ilçemizin gelecek yüzyılını belirliyoruz ve tüm mahallelerimizde yol sorunu tarihe karıştırıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile inşallah yolu yapılmayan mahallemiz kalmayacak. Zenginova’da da yollar hak ettiği seviyeye çıkıyor. Vatandaşlarımıza ve mahallemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.