Tatlıses’ten Uçak seferleri tepkisi! Vekiller Neden Beraber Hareket Etmiyorlar | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Tatlıses’ten Uçak seferleri tepkisi! Vekiller Neden Beraber Hareket Etmiyorlar

Bu haber 09 Ocak 2022 - 5:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa- İzmir uçak seferlerinin kaldırılmasına tepki göstererek ‘Şanlıurfalı siyasetçiler neden harekete geçmiyorlar?’ dedi.
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa- İzmir uçak seferlerinin kaldırılmasına tepki göstererek ‘Şanlıurfalı siyasetçiler neden harekete geçmiyorlar?’ dedi.
Şanlıurfa-İzmir uçak seferlerinin önce sefer sayısı düşüüldü daha sonra tamamen kaldırma kararı alındı.
Türk Hava Yolları da pandemi sürecini bahane ederek İzmir- Şanlıurfa seferlerini tamamen kaldırmıştı.Seferlerin tamamen kaldırılmasına Şanlıurfalı ünlü sanatçı sert tepki göstererek Şanlıurfaslı siyasetçilerin bu duruma el atmasını istedi.
"VEKİLLER SORUNLAR KARŞISINDA NEDEN BİRLİKTE HAREKET ETMİYORLAR"
Tatlıses konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti;
‘’Şanlıurfa’m ile İzmir’im arasındaki uçak seferleri önce azaltıldı, şimdi tamamen kaldırılmış diye duydum. Bu Şanlıurfa’mın turizmine ve tarihin sıfır noktasına yapılmış büyük bir yanlıştır. Şanlıurfa Milletvekilleri neden bu sorunları yetkili makamlara iletmiyorlar ve mevcut sorunlar karşısında neden beraber hareket etmiyorlar. Bir an evvel bu yanlıştan dönülmesi, ilgili kişilerin devreye girmesi ve bu sorunu çözmesi için yetkili makamlarla buradan ben sesleniyorum lütfen izmir’im ve Şanlıurfa’m arasındaki uçak seferlerini tekrar başlatılmasını için bütün İzmirliler ve Urfalılar adına istiyorum . Türkiye’nin en büyük 3. Kenti ve turizmin başkenti olan Şanlıurfa’m ile İzmir’im arasındaki uçak seferlerinin kaldırılmamasını istiyorum’’