Sinan Kurumuş Şanlıurfaspor’da | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Sinan Kurumuş Şanlıurfaspor’da

Bu haber 17 Ocak 2022 - 4:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA Ajans/RHA)-Devre arası kamp dönemini Antalya'da sıkı bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor bir transfer daha gerçekleştirdi.

Devre arası kamp dönemini Antalya'da sıkı bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor bir transfer daha gerçekleştirdi.
Antalya'da Serdar Bozkurt Teknik Direktörlüğünde günde çift antrenmanla kamp dönemine devam eden Şanlıurfaspor'da Fırat Arıkan, Tolgahan Acar'ın ardından Sinan Kurumuş ile ön anlaşmaya vardı. Sarı Yeşilli takım bugün veya yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 23 puanla 10. sırada yer alan Şanlıurfaspor'un, Tarsus İdman Yurdu'na 500 Bin TL bonservis bedeli ödeyerek Sinan Kurumuş'u kadrosuna kattığı aktarıldı.
Sezonun ikinci yarısı için teknik direktör Serdar Bozkurt ile anlaşan Şanlıurfaspor, 28 yaşındaki golcü oyuncu Sinan Kurumuş'u renklerine bağladı.
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Tarsus İdman Yurdu ile sezonun ilk yarısında 16 maçta 6 gol atan Sinan Kurumuş'un takımdan ayrıldığı öğrenildi.Sinan Kurumuş'un yeni takımı Şanlıurfaspor oldu.
Bursa doğumlu forvet oyuncusu Sinan Kurumuş, Geçtiğimiz sezon Çorum FK formasıyla 36 maçta 28 gole imza atmıştı.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig