Şanlıurfa’daki Servisçilerden Akaryakıt Eylemi:Kontak kapatma noktasına geldik | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa’daki Servisçilerden Akaryakıt Eylemi:Kontak kapatma noktasına geldik

Bu haber 16 Ocak 2022 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa'da bulunan Öğrenci servisleri sahipleri ŞUTİM ’de toplanarak Akaryakıt fiyatlarına tepki gösterdiler.

Şanlıurfa'da bulunan Öğrenci servisleri sahipleri ŞUTİM ’de toplanarak Akaryakıt fiyatlarına tepki gösterdiler. Servisçiler adına konuşan Mustafa Kandemir, Bizler yapılan akaryakıt fiyatlarına yapılan günlük zamma karşıyız. Bunun yanında lastik fiyatları iki kat oldu. Bizler Bin 200 TL'ye aldığımız lastikler lastikleri şimdi 4 Bin TL'ye alıyoruz. Bütün sektörde herkese derman olundu ama servisçiler yok sayıldı. Servisçi esnafı çok zor durumdadır. Bizler yarı tatilden sonra akaryakıt zamları devam ederse öğrenci servisleri olarak kontak kapatacağız. Buradan sayın Cumhurbaşkanımızdan ve yetkililerden destek bekliyoruz dedi. Akaryakıt fiyatları nedeniyle Servisçiler esnafı kontak kapatma noktasına geldi.
Kandemir şunları söyledi: Özellikle öğrenci taşımacılığı yapan servisçi esnafı zararının çok büyük olduğunu belirterek, "Şartlar kontak kapama noktasına kadar bizi getirmiştir. Bizde yetkililerden akaryakıt indirimi konusunda bir adım atılmasını bekliyoruz. Çare arıyoruz” dedi. Servisçiler yapılan açıklamanın ardından sessizce dağıldılar.