Bozova Belediyesi Karla Mücadeleyi Aralıksız Sürdürüyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Bozova Belediyesi Karla Mücadeleyi Aralıksız Sürdürüyor

Bu haber 19 Ocak 2022 - 15:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bozova Belediyesi, dün geceden itibaren etkisini gösteren kar yağışının ardından ilçe merkezi ve kırsalda karla mücadele çalışması başlattı.
BOZOVA BELEDİYESİ, KARLA MÜCADELEYİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR Bozova Belediyesi, dün geceden itibaren etkisini gösteren kar yağışının ardından ilçe merkezi ve kırsalda karla mücadele çalışması başlattı.
Bozova ilçesinde dün geceden itibaren başlayan kar yağışının ardından Bozova Belediyesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla karla mücadele çalışmaları başlattı. Teyakkuz halinde bekleyen Bozova Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının ardından başta ana caddeler, mahalleler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerde yolların ulaşıma açılması için dün geceden itibaren yoğun çalışma gerçekleştiriyor. Kar küreme, greyder, kepçe, traktör ve kamyondan oluşan çok sayıda araç ile çalışmalarını sürdüren ekipler, tuzlama, kar küreme, kaldırım temizleme işlemlerini yapıyor. Karla mücadele ekipleri, yolların açık kalması amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde aralıksız olarak sürdürecek.
AKSOY: EKİPLERİMİZ BÜYÜK HASSASİYETLE ÇALIŞIYORBozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, karla mücadeleye yönelik önceden tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirterek, “Sosyal hayatın sağlıklı şekilde ilerlemesi adına tüm ekiplerimizle sahadayız. İlçemizde herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Özellikle buzlanma olması muhtemel bölgelerde sorun yaşanmaması için ekiplerimiz büyük hassasiyetle çalışıyor” dedi.