Haliliye’de Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Haliliye’de Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Bu haber 05 Aralık 2021 - 11:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Haliliye Belediyesi ilçe genelinde temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürürken, Devteyşti Mahallesinde bulunan cadde, sokak ve kaldırımlar köpüklü su ile yıkandı.

HALİLİYE’DE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE SÜRÜYOR  
 
Haliliye Belediyesi ilçe genelinde temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürürken, Devteyşti Mahallesinde bulunan cadde, sokak ve kaldırımlar köpüklü su ile yıkandı.
 
Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, “temizlik ve hijyenin kalbi Haliliye” sloganıyla yürüttüğü çalışmaları, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında sürdürüyor.
 
Ekipler tarafından yapılan rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla periyodik programlar dahilinde ilçe genelinde köpüklü yıkama ve dezenfekte çalışmaları yapılıyor.
 
Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Devteyşti Mahallesinde bulunan cadde, sokak ve kaldırımları köpüklü su ile yıkayarak, dezenfekte etti. Mahallede yapılan temizlik çalışmalarından dolayı memnun olduğunu ifade eden Devteyşti Mahalle Muhtarı Tahir Kına, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
 
Mahalle Muhtarı Kına yaptığı açıklamada, “Şu anda 6 ekibimizle Devteyşti Mahallesinde yıkama ve dezenfekte yapılmaktadır. Hizmetlerin devamını dilerim, bu konuda mahallem adına Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür eder, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.
 
Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise periyodik programlar dahilinde köpüklü yıkama ve dezenfekte çalışmalarının süreceği kaydedildi.