Başkan Yavuz’dan Bozova Çıkarması | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Yavuz’dan Bozova Çıkarması

Bu haber 08 Aralık 2021 - 19:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ŞanlıurfaŞehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Bozova'ya çıkarma yaparak bir dizi ziyaret bulundu.
ŞanlıurfaŞehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Bozova'ya çıkarma yaparak bir dizi ziyaret bulundu.
Ziyarete Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’a Aİle Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan ve Terörle Mücadele Gazisi Orhan Dağ eşlik etti.
İlk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Başkan Yavuz, Kaymakam Akın Oruç'a Yeni görevinde başarılar dileyerek Derneğin çalışmaları hakkında ve ilçede ikamet eden Şehit Aileler ve Gaziler sorunları hakkında kaymakam Oruç'a bilgi verdi.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksu'da ziyaret eden Başkan Mehmet Yavuz Bozova Belediye Başkan Aksu, ilçede planlanan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.
Bozova Sosyal Hizmetler ilçe Müdürü Zeki Ülgenoğlu ziyaret ederek kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Yılın son faaliyeti olarak Bozova ilçemize ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yavuz Kaymakammızı, Belediye Başkanımızı Bozova Sosyal hizmetler ilçe müdürünü yılın son ayında Ziyaret gerçekleştiriyoruz. Amacımız ilçe yaşayan Şehit Ailelerimiz sorunlarını kurumlarla paylaşmak sorunlarını çözmek. Ziyarete bize gösterilen sıcak ilgiden dolayı herkese teşekkür ederiz dedi.