Başkan Polat’tan 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü Mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Polat’tan 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü Mesajı

Bu haber 05 Aralık 2021 - 15:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, 5 Aralık Dünya Mühendisler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Demokrat Parti Şanlıurfaİl Başkanı Mustafa Polat, 5 Aralık Dünya Mühendisler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Polat mesajında;“Mühendislik mesleği günümüze kadar insanlığın karşılaştığı sorunları çözmekte ve geliştirmekte önemli bir rol oynayan meslektir. Bu mesleğin de birçok alt dalları bulunuyor.İnsanların her türlü ihtiyacını karşılamaya dayalı çeşitli yapılar olan; Yol, köprü, bina, peyzaj, çevre gibi şehircilik ve imar dışı alanların ilkeleri, bayındırlık, tarım, beslenme gibi gıda, fizik, kimya, biyoloji, elektrik, elektronik, fen, uçak, gemi, otomobil, motor, iş makinaları gibi teknik ve sosyal alanlarda uzmanlaşmış, belli bir eğitim görmüş olan mühendislerimiz, insanlığa en iyi şekilde hizmet etmektedir.'' Dedi.Başkan Polat,''İnsanlık tarihinin en eski mesleklerinden olan mühendisliğin medeniyetlerin çağdaş toplumlar seviyesine gelmesinde en önemli rolü üstlenildiği yadsınamaz bir gerçektir. Bu İnsanlık aleminin hayatının rahatça idame edebilmesi için sağlanmış olan olanakların ekseriyetinde onların imzası vardır. Başta Konut, elektirik, makina, bilgisayar, yol, köprü, endüstri, gıda, çevre, peyzaj, fizik, kimya, elektronik, uçak, gemi, otobüs, taksi, iş makinaları gibi teknik ve sosyal alanda hayatımız kolaylaştıran ve güzelleştiren kimselerdir. Farklı, farklı çalışmalar ve projelerle hayatımızı kolaylaştıran Tüm Mühendislerimizin 5 Aralık Dünya Mühendisler gününü en içten kalbi duygularımla kutlar sağlık ve mutluluk dilerim. ''ifadelerini kullandı.