Karaköprü Kırsalında Yollar Stabilize Malzemeyle Yenileniyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Karaköprü Kırsalında Yollar Stabilize Malzemeyle Yenileniyor

Bu haber 23 Kasım 2021 - 6:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karaköprü Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri Akçahisar Kırsal Mahallesinde köy içi yolları stabilize malzeme serimiyle yenileyerek tozdan ve çamurdan kurtarıyor

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde köy içi yolları tozdan ve çamurdan kurtarmak için stabilize malzeme döşeme çalışması yapılıyor.
86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 186 kırsal yerleşkeye dokunan ve hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, kırsaldaki vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Akçahisar Kırsal Mahallesinde yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması devam ederken, yapılan yol çalışmasıyla köy içi yollar tozdan ve çamurdan arındırılıyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahallelere hizmetin en iyisinin yapılması yönünde talimat verirken, kırsal mahalleleri de çok önemsediklerini ve kırsaldaki vatandaşların taleplerine karşılık vermeye çalıştıklarını ifade etti.   
Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde program dahilinde yol çalışmalarını sürdürecek.