Başkan Özyavuz: “Haydi Bismillah, Harran’ımızı Arıtılmış Su İle Buluşturuyoruz” | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Özyavuz: “Haydi Bismillah, Harran’ımızı Arıtılmış Su İle Buluşturuyoruz”

Bu haber 23 Kasım 2021 - 3:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un girişimleri sonucu sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında kurban kesimi ardından ilk kazma vurulurken Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada içme suyu şebekesinin Harran’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un girişimleriyle yıllardır yaşanan sorunlarından arınıyor. Her yönüyle daha yaşanabilir bir Harran hedefiyle çalışmalarını yürüten Başkan Özyavuz, bu yöndeki girişimleriyle de tüm imkanları ilçe halkı için seferber ediyor.Avrupa Birliği Madad Hibe fonu kapsamında ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Harran içme suyu şebeke yapım işi toplantısı Başkan Özyavuz’un makamında gerçekleşirken, düzenlenen toplantıya, Harran Kaymakamı Cihat Koç, ŞUSKİ Genel Müdürü M. Said Güllüoğlu, ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Uslu, Avrupa Birliği Delegasyon Üyesi Micheal Cat, Müşavir firma sorumlusu Sanda Pamfil, İller Bankası Genel Müdürlüğü ve iller Bankası Gaziantep Bölge Müdürlüğü Teknik Personeli katıldı. Tarihi ilçenin sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşabilmesi için yoğun çaba sarf eden Başkan Özyavuz’un üstün gayretleriyle bugün kurban kesimi ardından projede ilk kazma vuruldu.Başlatılan çalışmalar ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanırken 5 ayrı noktadabaşlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması ve Harran ilçesinin sağlıklı, kesintisiz içme suyuna kavuşması hedefleniyor.Harran’ın sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşması için çalışmalarının başladığını müjdeleyen Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Harran'ımızı arıtılmış su ile buluşturuyoruz. Bismillah diyerek, güzel ilçemiz Harran'ımızı arıtılmış su ile buluşturacakçalışmanın ilk kazmasını bugün itibariyle kurbanımızı keserek vurduk. Cenab-ı Allah'ın izniyle çalışmalarımızı en kısa sürede bitirip, siz kıymetli Harranlı vatandaşlarımızın su sıkıntısını gidereceğiz.” ifadelerini kullandı.