RHA Ajans dün yazmıştı! Şanlıurfaspor’da Serdar Bozkurt dönemi resmen başladı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

RHA Ajans dün yazmıştı! Şanlıurfaspor’da Serdar Bozkurt dönemi resmen başladı

Bu haber 01 Ekim 2021 - 4:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

RHA Ajans dün yazmıştı! Şanlıurfaspor'da Srdar Bozkurt dönemi

(RHA Ajans/RHA) – TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, dün Ruha Haber Ajansı’nın dile getirdiği gibi Serdar Bozkurt ile anlaşma sağladı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Gaziantepli Serdar Bozkurt'u getirdi.

Şanlıurfaspor Cuma günü Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollarını ayırmıştı. Yapılan teknik direktör arayışlarının sonucunda takımın b
  TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, dün Ruha Haber Ajansı’nın dile getirdiği gibi Serdar Bozkurt ile anlaşma sağladı.
Şanlıurfaspor Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Gaziantepli Serdar Bozkurt'u getirdi.
Şanlıurfaspor Cuma günü Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollarını ayırmıştı. Yapılan teknik direktör arayışlarının sonucunda takımın başına geçtiğimiz yıl Sakaryaspor kulübünü çalıştıran Gaziantepli Teknik Direktör Serdar Bozkurt getirildi.
RUHA HABER AJANSI DÜN DİLE GETİRMİŞTİ
Ruha Haber Ajansı dün yaptığı haberde TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor’un teknik direktörlük için Serdar Bozkurt ile prensipte anlaştığını yazmıştı.İşte Ruha Haber Ajansı’nın önceki gün dile getirdiği o haber:
https://rhaajans.com/haber/7835155/sanliurfaspor-yeni-hocasini-buldu

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig