Vekil Açanal’dan Başkan Yalçınkaya’ya Övgü ve Destek | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Vekil Açanal’dan Başkan Yalçınkaya’ya Övgü ve Destek

Bu haber 21 Eylül 2021 - 14:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı makamında ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal Başkan Yalçınkaya “Başkanımız tecrübeli bir siyasetçi” diyerek övgüde bulundu ve “Kendisine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

VEKİL AÇANAL'DAN BAŞKAN YALÇINKAYA'YA ÖVGÜ VE DESTEK

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı makamında ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal Başkan Yalçınkaya “Başkanımız tecrübeli bir siyasetçi” diyerek övgüde bulundu ve “Kendisine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Akçakale’ye çıkarma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal’ın ilk durağı Akçakale Belediyesi oldu.
Beraberinde AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ile Akçakale Belediyesi’ne gelen Vekil Açanal’ı Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya karşıladı. Başkanlık makamında yapılan görüşmede Başkan Yalçınkaya Vekil Açanal’a yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında brifing verdi. Görüşmede Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş da hazır bulundu.
VEKİL AÇANAL: BAŞKANIMIZA ÇALIŞMALARI İÇİNTEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyarete dair açıklamalarda bulunan Vekil Açanal Başkan Yalçınkaya’ya övgüde bulunarak “Akçakale çok önemli bir ilçe. Özellikle sınır ötesi sorunlarının başladığı dönemde Başkanımız göreve geldi. Başkanımız tecrübeli bir siyasetçi. Milletvekilliğinden, siyasetin içinden geliyor. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda büyük ve güçlü Türkiye'de, Şanlıurfa'da Akçakale'yi inşa etmek üzere çalışmalarına devam ediyor. Biz de inşallah kendisine destek olmaya devam edeceğiz. Başkanıma çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN YALÇINKAYA: VEKİLLERİMİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Başkan Yalçınkaya ise vekillerin de desteği ile çalışmalarına devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu:
“Önümüzdeki 2, 5 yılda vekillerimizle beraber koşturmaya devam edeceğiz. Buna ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımızın büyük idealleri, hedefleri var. Bizim de aynı şekilde büyük hedeflerimiz var. İnşallah 2,5 yıl içinde Türkiye'nin yıldız ilçesini oluşturma gayretimiz devam edecek. Vekil kardeşlerimize bize verdiği desteklerden dolayı mahcup etmeyeceğiz. Vekillerimizle, AK Parti İlçe Başkanımızla, partimizle başaracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Ziyaret sonunda Başkan Yalçınkaya Vekil Açanal’a çeşitli hediyeler takdim etti.