Şanlıurfaspor’un Transfer tahtası açılacak mı? İşte tahtanın açılması için gerekli rakam! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor’un Transfer tahtası açılacak mı? İşte tahtanın açılması için gerekli rakam!

Bu haber 25 Eylül 2021 - 0:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA Ajans/ RHA)-Yaz dönemi transfer sezonunun kapanmasına günler kala Şanlıurfaspor'da transfer tahtasının açılıp açılmayacağı belirsizliği sürüyor.

Yaz dönemi transfer sezonunun kapanmasına günler kala Şanlıurfaspor'da transfer tahtasının açılıp açılmayacağı belirsizliği sürüyor.
Bu yıl yaptığı transferlerle ligde şampiyonluk hedefleyen Şanlıurfaspor'un transfer tahtasını açmak için gerekli olan rakam belli oldu.
Şanlıurfaspor uzun süreden bu yana maddi sıkıntılarla boğuşuyordu. Kulübün transfer yapabilmesi için 1 milyon 800 Bin lira ödemesi gerekiyor.
Şanlıurfaspor yönetiminin transfer tahtasını açması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) yaklaşık 1 milyon 800 Bin TL ödemek zorunda.Paranın ödenmemesi durumunda Şanlıurfaspor'un transfer tahtasının açılmayacağı öğrenildi.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig