Mersin’de kaza yaptı: Aradığı şifayı Urfa’da buldu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Mersin’de kaza yaptı: Aradığı şifayı Urfa’da buldu

Bu haber 25 Eylül 2021 - 2:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Geçirdiği kaza sonra sakat kalma riskiyle karşı karşıya kalan Ahmet Ezrak, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi’nde sağlığına kavuştu.
Niğde’den Şanlıurfa istikametine kendi aracıyla gelen Ahmet Ezrak kaza yaptı. Kaza sonrasında ağır yaralanan Ahmet Ezrak, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi
AMPUTE OLDU
Acil serviste ilk müdahalesi yapılan hasta, acilen ameliyata alındı sağlıkçı. Ahmet Ezrak'ın ameliyatı 8 saat sürdükten sonra anamasyon bölümünde alındı. Pelvik kemiği, sol ayak diz altı  ve sağ ayaklarında kırık oluşan Ezrak ampute oldu.
EZRAK ŞİFAYI URFA’DA BULDU
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcılığını görevini üstlenen El cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji Dr. Ali Levent, Ahmet Ezrak’ı muayene ettikten sonra kendisiyle 3 ay sürecinde yakından ilgilendi. Ortopedi ve Travmatoloji Dr. Ali Levent’in yaptığı pelvik kırığı ameliyatı başarılı geçti ve Ezrak sağlığına kavuştu.
AİLEDEN LEVENT'E  TEŞEKKÜR
Hasta Ahmet Ezrak ile yakından ilgilenen ve sağlığına kavuşturan Ezrak Ailesi, bir dizi ameliyatları yapan ve hastaları ile yakından ilgilenen Prof. Dr. Ali Levent'e teşekkür etti. Ezrak Ailesi, “Allah doktorları başımızdan eksik etmesin inşallah dediler” dediler.
BİR DİZİ DAHA AMELİYAT OLACAK
Öte yandan  Ortopedi ve Travmatoloji Dr. Ali Levent tarafından Ezrak'a bir dizi ameliyat yapıldığı ve bir ameliyata daha gireceği öğrenildi.