Viranşehir Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Viranşehir Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

Bu haber 17 Mayıs 2021 - 20:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Viranşehir Belediyesi, bir yandan Koronavirüs ile mücadele çalışmalarına devam ederken, diğer yandan da sivrisinek, karasinek ve haşereler ile mücadele ediyor.

Viranşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, sinek ve haşere ile mücadele kapsamında ilçe genelindeki tüm mahallelerde, cadde, sokak ve çöp konteynerlerinde ilaçlama çalışmaları yapıyor.
Özellikle yaz ayları öncesi artan sinek ile insan sağlığını tehdit eden ve bulaşıcı hastalık taşıyan her türlü kemirgen ve uçan haşereye yönelik ilaçlama hizmetleri teknik donanımlı araçlar ve deneyimli personellerle yürütülüyor.
İlaçlama sırasında, insan sağlığına zarar vermeyen maddeler kullanan ekipler, günlük ilaçlama hizmetinin yanı sıra vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirmeye alıyor.
İlaçlama çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Viranşehir belediye Başkanı Salih Ekinci, halk sağlığına yönelik çalışmaların gece devam ettiğini belirterek, bir yandan salgın ile mücadele, bir yandan da haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.
Başkan Ekinci, Viranşehirlilerin rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesi için süren ilaçlama çalışmalarının yaz sonuna kadar ilçe merkez ve Kırsal mahallelerde devam edeceğini kaydetti.
İlaçlama çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.