Urfa İHH’nın, Filistin’e Yardım Çağrısına Başkan Beyazgül’den Destek | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Urfa İHH’nın, Filistin’e Yardım Çağrısına Başkan Beyazgül’den Destek

Bu haber 14 Mayıs 2021 - 14:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 Şanlıurfa İHH’nın dün Filistin’e yardım(maddi destek) çağrısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynelabidin Beyazgül’den destek geldi.

Şanlıurfa İHH’dan Kudüs, Mescid-i Aksa ve Gazze’deki müslümanlar için yapılan yardım çağrısından kısa bir süre sonra Şanlıurfa İHH’ya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye’sinden üst düzey bir ziyaret gerçekleşti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkan Vekili Ahmet Kaytan ve Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Murat Müjdeci Murat Müjdeci, Şanlıurfa İHH’yı ziyaret ettiler. Şanlıurfa İHH Başkanı Behçet Atila, Yardımcısı Ali Acar ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretçiler kapıda karşıladı.
Ziyarette; Filistin ve Mescid-i Aksa ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Akabinde Başkan Beyazgül Filistin için maaşını bağışlayarak dernek başkanı Atila’ya teslim etti. Başkan Beyazgül, yaptığı yardımın ardında İHH’nın yardım çağrısının önemine vurgu yaparak; “imkânı olan vatandaşlar da güçleri nispetinde destek vermeli, imkânı olmayanların da dualarıyla destek olmaları gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Şanlıurfa İHH Başkanı Behçet Atila ise şunları kaydetti; hem ziyaretten dolayı hem de Filistin, Mescidi Aksa davasına maddi ve manevi katkılarından dolayı hasetten de bugün ki bu örnek davranışlarından dolayı sayın başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Başkana ve ekibine çok teşekkür ediyoruz, çalışmalarından, peygamberler şehrine hizmetlerinden dolayı başarılar diliyoruz. dedi ve Büyükşehir Belediye Başkanı’na Filistin mücadelesinin ve direnişin sembolü olan Filistin atkısı hediye etti.