Tekirdağ’dan haber geldi: Şanlıurfaspor ligde kaldı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Tekirdağ’dan haber geldi: Şanlıurfaspor ligde kaldı

Bu haber 08 Mayıs 2021 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Misli.com 2. Ligde son haftaya gelinci Şanlıurfaspor sezonun son haftasında düşme potasında bulunan takımlardan Tekirdağ Ergene Velimeşespor takımına konuk oldu. Karşılaşma 2-2 sona erince Şanlıurfaspor ligde kaldı.
Misli.com 2. Ligde son haftaya gelinci Şanlıurfaspor sezonun son haftasında düşme potasında bulunan takımlardan Tekirdağ Ergene Velimeşespor takımına konuk oldu.
Maça atak başlayan Sarı yeşilliler, 12’nci dakikada Can Erdem’in golü ile öne geçti: 0-1
Golden sonra da oyun üstünlüğünü koruyan ve rakibin şaşkınlığından iyi yararlanan Ceylanlar, bu golden  dakika sonra penaltı kazandı. Can Erdem penaltıyı gole çevirince fark ikiye çıktı: 0-2
Ev sahibi takım İbrahim Fatih Dilek’le 31’inci dakikada farkı bire indirdi: 1-2
Şanlıurfaspor sezonun son haftasında Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor takımı karşısında ilk yarıyı 2-1 üstün kapattı.
İkinci yarıda da takımlar birbirine üstünlük sağlayamayınca maç 2-2 sona erdi.
Skor böyle bitince Şanlıurfasor ligde kalmayı garantiledi. Diğer skorlara bakılınca Şanlıurfaspor’un grubunda Hacettepe, Sancaktepe’den sonra 3.Lig’e düşen takım Gümüşhanespor oldu.
 
 
 
 

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig