Hilvan’da ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen aileler unutulmadı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Hilvan’da ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen aileler unutulmadı

Bu haber 01 Mayıs 2021 - 0:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Hilvan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere yardım çalışması kapsamında gıda paketi dağıttı.
İlçede Glütensiz gıda tüketmek zorunda kalan Çölyak hastalarına destek olmak için seferber olan Hilvan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü mübarek Ramazan ayının gelmesiyle Belediyeye gelip yardım talebinde bulunan ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelerin adreslerine ulaşarak gıda kolisi ulaştırdı.
 
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde dağıtımı devam eden yardım kolilerinin içerisinde çay, küp şeker, sıvı yağ, makarna, pirinç, bulgur, salça, mercimek, kahvaltılık çikolata ve kuru fasulye bulunuyor.
 
Yapılan yardım çalışmaları ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanında olacaklarını belirterek ‘Belediyemize gelerek yardım talebinde bulunan ve ekiplerimizin yapmış olduğu tespitler sonucu ihtiyaç sahibi olduğunu belirlediğimiz yüzlerce aileye gıda kolisi desteğinde bulunduk. Paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın daha da anlam kazandığı mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz’ açıklamasında bulundu.