Harran Kırsalında Çalışmalar Tam Gaz Sürüyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Harran Kırsalında Çalışmalar Tam Gaz Sürüyor

Bu haber 05 Mayıs 2021 - 20:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfanın Harran ilçesinde Harran Belediyesi ekipleri tarafından Belediye Başkanı Mahmut Özyavuzun talimatlarıyla merkez ve kırsalda yol yapım çalışmaları sürüyor.
HARRAN KIRSALINDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR
Şanlıurfanın Harran ilçesinde Harran Belediyesi ekipleri tarafından Belediye Başkanı Mahmut Özyavuzun talimatlarıyla merkez ve kırsalda yol yapım çalışmaları sürüyor. Ekiplerin yoğun mesai sürdürdüğü çalışmaların son durağı Bozyazı kırsal mahallesi olurken kısa sürede köy içi yollar kilitli parke ile döşendi.
Şanlıurfanın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile değişim sürüyor. Merkez ve kırsalda gözle görülür değişim sağlanırken yürütülen çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor.
Kısa süre önce Bozyazı kırsal mahallesinde kilitli parke çalışmalarına başlayan ekipler buradaki çalışmalarını tamamlayarak yolları vatandaşların hizmetine sundu.
Ekiplerin titiz ve hummalı çalışmalarının ardından Bozyazı kırsal mahallesinin de çehresinin değiştiğini belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz gelinen süreçte ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde vatandaşların yaşam seviyesini yükseltecek adımları hızla atmanın ve hizmetten duyulan memnuniyeti gözlemlemenin kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu kaydederek tamamlanan kilitli parke taşı çalışmalarının Bozyazı mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.
Mahallelerinde başlatılan kilitli parke çalışmalarının son derece memnuniyet verici olduğunu belirten vatandaşlar ise çalışmalardan dolayı Başkan Özyavuza teşekkür ettiler.
Harran Belediyesinin kendi öz kaynaklarıyla başlattığı köy içi kilitli parke çalışmalarının planlanan program dahilinde tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.