Emin Önen’den Kadir Gecesi mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Emin Önen’den Kadir Gecesi mesajı

Bu haber 08 Mayıs 2021 - 18:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen’den Kadir Gecesi mesajı;“İslam ülkelerindeki zulümler, akan kanlar dursun”
Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin BüyükelçimizAbdulkadir Emin Önen, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.Büyükelçimiz Emin Önen mesajında, bu mübarek gece hürmetine İslam ülkelerindeki zulümlerin, akan kanların durması dileğinde bulundu.
Bu gece bol bol dua edelimKadir Gecesini ibadetle geçirerek özellikle Filistin’de bu mübarek Ramazan ayında bile durmayan çatışmaların, öldürmelerin sona ermesi, akan kanların durması için mutlaka dua edilmesi ricasında bulunan Şanlıurfalı ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Bu mübarek gece tövbe istiğfar ederek şöyle dua edelim; ‘YâRabbî, sen bizi şeytan şerrinden, düşman şerrinden ve nefs-i emmaremiz şerrinden muhafaza eyle.Evladlarımızı salih eyle, Evlerimize huzur ve iyilik ver, helâl ve hayırlı rızklar ihsan eyle. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlularımıza eda ihsan eyle. Bizi Kadir gecesinin şefaatine, bereketine nâil eyle. Kadir gecesi hürmetine günahlarımızı affeyle, Cennet’te de Cemalinle müşerref eyle, kusurlarımızı affeyle.’ Resulullah Efendimiz de, Kadir Gecesinde, ‘Allahümme innekeafüvvünkerîmüntühıbbülafvefa’füannî’ duasını da çok okurdu. ‘YâRabbî, sen affedicisin, kerîmsin, affı seversin, beni de affet’ demektir. Allah ümmeti Muhammed’i zalimlerin şerrinden muhafaza eylesin. Birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Bizleri mübarek Ramazan Bayramına da kavuştursun inşaallah” diyerek bu mübarek gece hürmetine İslam ülkelerindeki zulümlerin, akan kanların durması, ülkemizi, milletimizi, ümmeti Muhammed’i zalimlerin şerrinden muhafaza eylemesi dileğinde bulundu.
İslam âleminin huzur ve refahı için dua edelimŞanlıurfalı Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen mesajında, “İslam ülkelerindeki zulümlerin, akan kanların durması, birlik ve beraberlik içersinde huzurlu bir yaşam sürmemiz için, İslam âleminin huzur ve refahı, birliğimizin ve dirliğimizin bozulmaması, iç ve dış düşmanlarımızın ıslah olması için bol bol dua edelim” diyerek Şanlıurfalı hemşehrilerinin ve bütün İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını da tebrik ettiğini belirtti.