Bozova Merkez Camii Hayırsever Vatandaşların Yardımını Bekliyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Bozova Merkez Camii Hayırsever Vatandaşların Yardımını Bekliyor

Bu haber 04 Mayıs 2021 - 16:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Hükümet Konağı karşısında yapımına devam eden Bozova Merkez Yeni Camii’nde inşaat çalışmaları devam ederken, ibadethanenin tamamlanabilmesi için hayırsever vatandaşların yardımları bekleniyor.

( RHA Ajans/RHA) – Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Hükümet Konağı karşısında yapımına devam eden Bozova Merkez Yeni Camii’nde inşaat çalışmaları devam ederken, ibadethanenin tamamlanabilmesi için hayırsever vatandaşların yardımları bekleniyor.
Bozova ilçe müftülüğünden yapılan yazılı açıklamada;''2016 yılında daha önce İlçe Müftümüz olarak görev yapan Abdulcelil ALPKIRAY hocamızın gayretleri ve dönemin Kaymakamı Hidayet SARI nın destekleri ile ibadet alanının daha fazla cemaat tarafından kullanılabilmesi, içerisinde gençlere yönelik kitap cafe olarak faaliyet verebilecek bir alanın olması ve kadınlara rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilmelerine olanak sağlayacak şekilde Hükümet Konağı karşısında bulunan eski camii yıkılarak yerine Yeni Camii inşaatına başlanmıştır. Gerek vatandaşlarımızın gerek hayırseverlerin destekleri ile hali hazırdaki durumuna getirilmiştir.
 Ancak maddi imkanların elvermemesi nedeniyle camii inşaatı halen tamamlanamamıştır.Bu nedenle Peygamber efendimizin“Hayra vesile olan Hayrı yapan gibidir”sözüyle özellikle Bozovalı hayırseverlerin, genelde de tüm hayırsever vatandaşlarımızın desteklerine ihtiyacımız vardır. Unutulmamalıdır ki Tevbe Süresi 18. Ayetin ifadesiyle Allah’ın mescitlerini, ancak Allah’a ve ahiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar eder.''ifadelerine yer verildi.
Not:Yardım yapmak isteyen hayırseverlerin İlçe müftülüğü ile irtibata geçemleri gerekir.