Başkan Mehmet Yavuz’dan Soylu’ya Destek Mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Mehmet Yavuz’dan Soylu’ya Destek Mesajı

Bu haber 22 Mayıs 2021 - 11:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, son günler adı organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile anılarak yıpratılan Süleyman Soylu'ya destek oldu.
Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, son günler adı organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile anılarak yıpratılan Süleyman Soylu'ya destek oldu. Başkan Mehmet Yavuz, “Cennet Vatanı Hainlere böldürtmeyip, Şehit ve Gazilerimizin kanını yerde bırakmadığı gibi, bizde onu Şer odaklarına ve namertlere bırakmayız“ dedi
Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi. Son günlerde ülke gündemine bomba gibi düşen Sedat Peker'in açıklamaları sonrası İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu hedef haline gelmişti. Sosyal medyada istifası istenen Süleyman Soylu'ya Başkan Mehmet Yavuz'dan net bir mesaj geldi. Başkan Yavuz sosyal medya hesabından ''Cennet Vatanı Hainlere Böldürtmeyip, Şehit ve Gazilerimizin Kanını Yerde Bırakmadığınız Gibi, Bizde Sizi Şer Odaklarına ve Namertlere Bırakmayız'' ifadelerini kullandı.
Başkan Mehmet Yavuz mesajı şu şekilde;
"Teröristlere Karşı Verdiğiniz Mücadele ile; Sizin Bu Cennet Vatanı Hainlere Böldürtmeyip, Şehit ve Gazilerimizin Kanını Yerde Bırakmadığınız Gibi, Bizde Sizi Şer Odaklarına ve Namertlere Bırakmayız"