Başkan Kuş’tan Anneler Günü Mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Kuş’tan Anneler Günü Mesajı

Bu haber 09 Mayıs 2021 - 2:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kuş, mesajında tüm annelerin gününü kutladı.
BAŞKAN KUŞ’TAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kuş, mesajında tüm annelerin gününü kutladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ‘Anneler Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kuş, mesajında her zaman baş tacı yaptığımız annelerin gününü kutladı. Hayatta yeri doldurulamayacak annelerin kendilerine yol gösterici olduğunu belirten Başkan Kuş,” Hayatımızın her alanında bize yol gösterici olan ve bizleri dünyaya ilk getirdikleri andan itibaren gösterdikleri yolda ilerlememizi sağlayan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onlara olan vefa borcumuzu da hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Annelerimiz hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Anne sevgisi bir güne sığdırılamayacak kadar büyüktür. Gece gündüz demeden emek vererek bizleri büyüten, bizlerin mutluluğuyla mutlu olan annelerimiz hayattaki kılavuzumuzdur. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.