Başkan Ekinci’den Viranşehir Masterlar Takımına Jest | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Başkan Ekinci’den Viranşehir Masterlar Takımına Jest

Bu haber 21 Mayıs 2021 - 21:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Viranşehir Belediyesi Başkanı Salih Ekinci Antalya' da düzenlenen Mastırlar Turnuvasında Viranşehirspor Mastırlar Takımın Kulüp Başkanı İsmail Aksu’yu Telefonla arayarak başarılar diledi.
BAŞKAN EKİNCİ'DEN VİRANŞEHİR MASTERLAR TAKIMINA JEST
Viranşehir Belediyesi Başkanı Salih Ekinci Antalya' da düzenlenen Masterlar Turnuvasında Viranşehirspor Mastırlar Takımın Kulüp Başkanı İsmail Aksu’yu Telefonla arayarak başarılar diledi. Maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu belirten Başkan Ekinci maçlarda Başarılar diledi. Viranşehirspor Masterlar Takımının Başkanı İsmail Aksu "Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye maddi ve manevi olarak yanımızda olduğu için ayrıca takımımıza maddi destek konusunda talebimiz geri çevirmediği için kendisine kulübüm ve sporcularım adına teşekkür ederim. inşallah şampiyon olursak kupayı Viranşehir Belediye Başkanımız sayın Salih Ekinci'ye hediye edeceğiz" dedi.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig