Başkan Beyazgül Akçakale’de Devam Eden Çalışmaları Yerinde İnceledi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Beyazgül Akçakale’de Devam Eden Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber 07 Mayıs 2021 - 18:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Akçakale’ye giderek Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile birlikte ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Akçakale ilçesine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak mesire alanındaki çalışmaları inceleyen Başkan Beyazgül Akçakale’nin birlik ve beraberlikle değişimi yaşadığına dikkat çekti.
BAŞKAN BEYAZGÜL:” AKÇAKALE BİRLİK VE BERABERLİKLE BÜYÜK BİR DEĞİŞİMİ YAŞIYOR”
Akçakale ve kırsalında incelemeler yaptık, mesire alanımızı gezdik. Gerçekten Akçakale büyük bir değişim yaşıyor, Akçakale’nin çehresi değişiyor. Belediye Başkanımız Mehmet Yalçınkaya ile birlikte Akçakale’nin sorunlarını masaya yatırıyoruz, çok sık aralıklarla bir araya geliyoruz. Güzel projeler yapılıyor Akçakale’ye ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu birlikteliğin ve beraberliğin verdiği bir sonuçtur ve Akçakale değişiyor, Akçakale güzelleşiyor.
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ise geriye kalan görev süresi boyunca Akçakale’yi sınırda bir yıldız ilçe yapmak olduğunu belirtti.
YALÇINKAYA:”AKÇAKALE’Yİ SINIRDA BİR YILDIZ İLÇE YAPACAĞIZ”
Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibi ile beraber Akçakale’de saha incelemesi yaptık. Zeynel Başkanım ve ekibi Akçakale şehir merkezinde çok büyük bir çalışma gerçekleştirdiler, burada büyükşehir belediyesi tarafından yapımına başlanan 50 dönüme yakın bir mesire alanımız var, hiçbir ilçeye nasip olmayan ve bütün imkanlar burada yaratıldı bunların hepsini 25 aya sığdırdık ve kalan zamanda da sınırda bir yıldız ilçe yapacağız. AK Parti ekibi olarak Zeynel Başkanımızla beraber bu işleri el birliği ile gayretle, sabırla, aşkla, şevkle ve mücadele ile bütün çalışmalarımızı bitireceğiz.
Başkan Beyazgül Akçakale’de Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ)’nin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu’ndan çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler alan Başkan Beyazgül Akçakale ve Harran’ın yüz yıllık su sorunu inşallah bizim dönemimizde son bulacak açıklamasında bulundu.
BAŞKAN BEYAZGÜL:”AKÇAKALE VE HARRAN’IN 100 YILIK SU SORUNU SON BULACAK”
Ağveren mevkiindeyiz, burası Akçakale ve Harran’a su veren irsale hattı burada 15 bin tonluk bir depo yapılıyor, arkasından da 1 metre çapındaki borularla sular Akçakale ve Harran’a verilmiş olacak. Akçakale ve Harran’ın içme suyu ihalesi de yapıldı ve netice itibariyle Akçakale ve Harran’ın yüz yıllık su sorunu inşallah bizim dönemimizde hal edilmiş olacak. Çalışmalar hızla yürüyor bir taraftan da 1 metre çapındaki çelik boruların kaynak işlemleri de başlamış bulunmaktadır. Daha kısa sürede bitirilmesi konusunda bütün ekibimiz gayret içerisinde ve ben öncelikle ŞUSKİ ekibimize teşekkür ediyorum çalışmaları ve gayretlerinden dolayı. Çalışmalarımızı hızla yapacağız ve bu iki ilçemizin içme suyu sorununu temelden hal etmiş olacağız.