Türkiye Karate Şampiyonası, Şanlıurfa’da düzenlenecek | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Türkiye Karate Şampiyonası, Şanlıurfa’da düzenlenecek

Bu haber 16 Nisan 2021 - 15:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası 29 Haziran ve 2 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa'da gerçekleştirilecek.

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası, Şanlıurfa 11 Nisan GAP Arena Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.Türkiye Karate Federasyonundan yapılan açıklamada, şampiyonanın 29 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde düzenleneceği belirtildi.Açıklamada ayrıca, "Şampiyonanın hemen ardından 3-4 Temmuz tarihlerinde de Finlandiya'da düzenlenmesi planlanan Avrupa Şampiyonası için milli takım seçmeleri yapılacaktır.
Müsabakalara katılmak isteyen sporcuların, kayıtlarının 24 Haziran Perşembe günü saat 23.59'a kadar Türkiye Karate Federasyon sitesi üzerinden yapılabilir.
Şanlıurfalı Karateciler Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor
Öte yandan Şanlıurfa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Takımı, Diyarbakır’da düzenlenecek olan Türkiye Karate Şampiyonasında Şanlıurfa’yı temsil edecek karateciler hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Şanlıurfa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Takımı, Şanlıurfa’da düzenlenecek olan Türkiye Karate Şampiyonasında Şanlıurfa’yı temsil edecek karateciler hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
29 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenecek olan Ümit,Genç ve 21 yaş altı Türkiye Şmpiyonasında dereceye girecek olan sporcular Finlandiya’da 3-4 Temmuz'da yapılacak olan Ümit, Genç, 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonasında Şanlıurfa’yı temsil edecekler.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig