Şanlıurfaspor büyük fırsat tepti: 3 puanı son anda elinden kaçırdı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor büyük fırsat tepti: 3 puanı son anda elinden kaçırdı

Bu haber 28 Nisan 2021 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Misli com. 2.ligde geçen hafta Afjet Afyonspor’u son dakika golü ile mağlup ederek ligde kalma yolunda 4 puanlık bir avantaj yakalayan Urfaspor, Bursa İnegöl’de sınav verdi. Telafisi olmayan mücadeleyi ise Konya bölgesinden Mustafa Aydın düdük çaldı.
Misli com. 2.ligde geçen hafta Afjet Afyonspor’u son dakika golü ile mağlup ederek ligde kalma yolunda 4 puanlık bir avantaj yakalayan Urfaspor, Bursa İnegöl’de sınav verdi. Telafisi olmayan mücadeleyi ise Konya bölgesinden Mustafa Aydın düdük çaldı.
Ceylanlar rakibini mağlup etmesi durumunda avantajlı konumunu koruyup son iki haftaya iyice rahatlamış olarak girecekti. Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar var ancak gol çıkmadı.
İkinci yarıya Urfaspor çok hızlı başladı. 49’uncu dakikada Gökdeniz Varol İnegöl defansının hatasından yararlanarak Ceylanları öne geçirdi: 1-0
İkinci yarıda bulduğu golün avatantajını koruyamayan Şanlıırfaspor 88’nci dakikada gol yedi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki tarafta birer puana razı oldu.
Şanlıurfaspor bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 32’ye çıkardı ve 14.sırada yer aldı.
Öte yandan Şanlıurfaspor ligin diğer haftasında evinde Niğde Belediye’yi konuk edecek.
 
 

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig