Kimlikli Parklarda Şanlıurfa’nın Değerleri Tanıtılıyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Kimlikli Parklarda Şanlıurfa’nın Değerleri Tanıtılıyor

Bu haber 23 Nisan 2021 - 21:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Haliliye Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve şehrin değerlerinin tanıtıldığı kimlikli parklar kapsamında Ahmet Yesevi Mahallesinde yapımı tamamlanan parka, Şanlıurfa Üzümünün maketleri yerleştirildi.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın projelerinden olan Kimlikli Parklarla Şanlıurfa’nın değerleri parklarda tanıtılıyor. Geçtiğimiz aylarda Karşıyaka Mahallesinde yapılan Göbeklitepe ve Şanlıurfa Fıstığı maketlerinin bulunan temalı parklara, Ahmet Yesevi Mahallesinde bir yenisi daha eklendi. Yapımı tamamlanan 20 bin 681 metrekarelik Üzüm Parka, Şanlıurfa Üzümünü tanıtmak adına hazırlanan iki adet üzüm maketinin montajı, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada, alınan güvenlik önemleri altında tamamlandı. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği parkta, Başkan Mehmet Canpolat’ta, beraberinde Başkan Yardımcısı Emin Aslan ve teknik ekiple incelemelerde bulundu. Çalışmalara ilişkin teknik ekipten bilgiler alan Başkan Canpolat, parkta bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.
 Ahmet Yesevi Mahallesi sakinleri, mahallelerine kazandırılan park için Başkan Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.