İŞKUR Müdürü Özmen: Lanetlenecek, tükürülecek, şiddetle ve nefretle kınanacak bir olaydır | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

İŞKUR Müdürü Özmen: Lanetlenecek, tükürülecek, şiddetle ve nefretle kınanacak bir olaydır

Bu haber 07 Nisan 2021 - 15:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü Lezgin Özmen, “İŞKUR’da çalışan iki personelimize ve daha doğrusu tüm personelimize fark etmez. Böyle bir saldırının böyle bir kamu kurumuna yapılması lanetlenecek, tükürülecek, şiddetle ve nefretle kınanacak bir olaydır” dedi.
İddiaya göre; İŞKUR’da çalışan iki personel, Veysi Çelik ve Mustafa Öksüz, kimliği açıklanmayan firma yetkilileri tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda personellerin yaralandığı ve olay yerine çok sayıda polis ekibi ile sağlık ekibinin sevk edildiği öğrenildi.
Veysi Çelik ve Mustafa Öksüz’ün taburcu edildiği kaydedilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yaşanan olaydan sonra  İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü Lezgin Özmen, Ruha Haber Ajansı’na önemli açıklamalarda bulundu.
“LANETLENECEK, TÜKÜRÜLECEK, ŞİDDETLE VE NEFRETLE KINANACAK BİR OLAYDIR”
İŞKUR Müdürü Lezgin Özmen, personellere yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade ederek,  “İŞKUR’da çalışan iki personelimize ve daha doğrusu tüm personelimize fark etmez. Böyle bir saldırının böyle bir kamu kurumuna yapılması lanetlenecek, tükürülecek, şiddetle ve nefretle kınanacak bir olaydır. Tabi emniyetimiz el koydu, geldiler, kamera falan incelediler. Henüz bizde tam olarak arka planını bilmiyoruz ama arkadaşlarımızın genel sağlık durumları bizim için en önemlisi oydu. İfade vermek isteyen bütün arkadaşlarımızda ifade verdiler, vermeye de devam edecekler. Sonuç ne çıkar bilmiyorum ama bu sadece İŞKUR’a, iki tane arkadaşımıza değil bütün kamuoyuna, bütün Urfa’ya yapılmış. Nefret ettiğimiz, böyle bir şeyle karşılaşmadığımız, hayatımızda ilk kez gördüğümüz çirkin bir saldırıdır. Kınıyorum, lanetliyorum. Bütün Urfa’nın da bu şekilde lanetlemesini talep ediyoruz. Emeği için, 4 kuruş parası için, maaşı için çalışan, fedakârca Urfa’ya hizmet eden bütün arkadaşlarıma, kurumuma geçmiş olsun diliyorum” dedi.
“GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ, BAKANLIĞIMIZ BUNUN TAMAMEN TAKİPÇİSİ OLACAK”
Urfa’da Emniyet’ten Valilik’e, bakanlıktan genel merkeze kadar tüm kurumların olayın takipçisi olduğunu belirterek, “Emniyet A’den Z’ye, Vali bey işin başında, emniyet müdürümüz dışarıda olmasına rağmen aradılar sağ olsunlar. Genel müdürlüğümüz, bakanlığımız bunun tamamen takipçisi olacak. Son noktaya gider bu. Dediler ki danışmanlık firması, başka bir firma ama bu netleşecek. Bu olay kurumda olmuş, onu takip ediyoruz” diye konuştu.