Birecik Belediye Başkanı kayıp! Hem vatandaş hem kamuoyu arıyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Birecik Belediye Başkanı kayıp! Hem vatandaş hem kamuoyu arıyor

Bu haber 26 Nisan 2021 - 11:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Birecik Belediye Başkanı Mahmur Mirkelam seçildiği günden bu yana makam belediyeciliğini tercih ederek, halktan ve kamuoyundan uzak bir görüntü çiziyor.
Belediye başkanlarının bazıları seçildikten sonra soluğu vatandaşın yanında alırken, bazıları ise başkanlığı makamdan yürütmeyi tercih ediyor.
GÖZLERDEN UZAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMAYI TERCİH EDİYOR
Şanlıurfa’da belediye başkanlığını makamdan yürütmeyi tercih edenlerin başında Birecik Belediye Başkanı Mahmur Mirkelam geliyor. Seçildiği günden bu yana kent merkezinde onlarca program oldu, onlarca etkinlik düzenlendi, düzenlenen etkinliklere bütün ilçe belediye başkanları katılsa da Birecik Belediye Başkanı Mahmur Mirkelam gözlerden uzak belediye başkanlığı yapmayı tercih ediyor.
HER AÇILIŞTA YARDIMCISI VAR KENDİSİ YOK!
Seçimin üzerinden 2 yıl geçti ve kent merkezinde ilçe belediye başkanlarının katıldığı onlarca program düzenlendi. Düzenlenen programlara ilçe belediye başkanları katılsa da Birecik Belediye Başkanı Mahmur Mirkelam, bu programlara katılmayı tercih etmedi. Birecik Belediye Başkanı Mahmur Mirkelam, kent merkezinde düzenlenen bütün programlara yardımcısını göndermeyi tercih etti.