Başkan Yalçınkaya Esnafa Kulak Verdi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Yalçınkaya Esnafa Kulak Verdi

Bu haber 29 Nisan 2021 - 9:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Koronavirüs salgınıyla mücadele için tam kapanma kararı verilen ülkemizde Akçakale sanayi esnafı Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile görüşerek taleplerini aktardı. Başkan Yalçınkaya esnafa destek sözü verdi.
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, koronavirüs tedbirleri kapsamında hayata geçirilecek tam kapanma öncesi sanayi esnafı ile değerlendirme toplantısı yaptı.
Belediye sosyal tesisinde gerçekleşen toplantıda Başkan Yalçınkaya ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları anlattı. Ardından esnafın taleplerine kulak verdi. Esnaf, tarım bölgesinde olduklarına dikkat çekerek ekim zamanına denk gelen tam kapanma sürecinin üretimde aksaklığa neden olmaması için Başkan Yalçınkaya’dan esneklik tanınması için destek istedi. Başkan Yalçınkaya da ilçe esnafı için gerekli yetkililerle görüşüp yardımcı olacaklarını söyledi.
BAŞKAN YALÇINKAYA: ESNAFIMIZIN EMRİNDE OLACAĞIZ
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya “Esnafımızın haklı talepleri var. İstiyorlar ki burada üretim, iş olsun, üretim aksamasın. Bu ülkeye üretim, ihracat, ticaret lazım. Esnaf kardeşlerimiz de bu işin temel direkleri. Burada üretim onların gayretleri ile oluyor. Biz de her zaman çabalarına destek olacağız. Akçakale'nin gelecek yüzyılını konuştuk. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çözüm noktasında da bir adım atacağız. Esnafımızın her zaman emrinde olacağız. Akçakale'nin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. İşleri elbirliği ile gerçekleştirip Akçakale'yi Türkiye'nin yıldız ilçe yapma noktasında gayretimiz devam edecek” dedi.
Esnaf da “Başkanımızın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımızın söylediklerinden çok memnun olduk” diyerek Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür etti.