Baro Başkan Adayı Tartış’tan Genel Kurula Katılım Çağrısı ! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Baro Başkan Adayı Tartış’tan Genel Kurula Katılım Çağrısı !

Bu haber 06 Nisan 2021 - 15:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Baro Başkan Adayı Av.Reşit Tartış, yeterli imza toplandığında olağan genel kurulu gerçekleştirileceğini söyledi.

Şanlıurfa Baro Başkan Adayı Av.Reşit Tartış, yeterli imza toplandığında olağan genel kurulu gerçekleştirileceğini söyledi.
Şanlıurfa baro Başkan adayı Av.Reşit Tartış RHA Ajans'a genel kurul ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.Tartış yaptığı açıklamada;''10- 11 Nisan da yapılacak olan olagan genel kurula Baro Seçimimizin bir daha ertelenmemesi ve salt cogunlugun sağlanmasi için 10 Nisan Cumartesi günü 08:30-17:00 saatleri arası tüm meslektaslarımızı baro binasında genel kurula katılmalarını yeterli imza toplanması İçin desteklerini bekliyoruz.''çağrısınnda bulundu.
Şanlıurfa Barosu olağan genel kurul için 770 imza gerekli
Şanlıurfa Barosuna kayıtlı Bin 538 Avukat bulunuyor.Genel kurulun yapılabilmesi için kayıtlı bulunan Avukatların yarısından bir fazlasının imzasının olması gerekiyor.Bu kapsamda Şanlıurfa Barosu genel kurulunun yapılabilmesi için 770 imza gerekiyor.7 Yüz 70 imza toplanması durumunda 11 Nisan Pazar günü Şanlıurfa Barosu genel kurulu yapılabilecek.