Şanlıurfa Vergi Dairlerinde son gün kuyruğu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa Vergi Dairlerinde son gün kuyruğu

Bu haber 01 Mart 2021 - 15:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa'da Vatandaşlar Vergi ve borç yapılandırmada 1.taksiini ödemesinin son gününde vezneler önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Şanlıurfa’da vergi ve borç yapılandırmasını son güne bırakan vatandaşlar vergi dairelerinin önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. 7256 sayılı kanun kapsamında vergi borçlarının yapılandırmasına yönelik başvurular 1 Şubat 2021 tarihine kadar yapıldı. Ödemelerin ilk taksiti ise bu gün sona erdi. Genelge kapsamında vergi borçlarını ödemek, yapılandırmak isteyen vatandaşlar borç bilgilerini içeren belgelerle vergi dairesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde vergi dairesi önünde sıraya girdi. Vergi borçlarını ödemek isteyenler ve yapılandırma işlemini son güne bırakanların oluşturduğu kuyruk metrelerce uzadı. Vatandaşlar, vergi dairesi önünde uzun kuyruklarda beklediklerini ve yapılandırmanın ilk taksidini ödemek istediklerini ancak buna rağmen veznelerde çalışan memur sayısının az olduğunu söylediler.Vatandaşlar ay sonuna kadar ödeme süresinin uzatılmasını talep ettiler.