Şanlıurfa Gençlik Merkezinden Kadınlar Günü Kutlaması | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa Gençlik Merkezinden Kadınlar Günü Kutlaması

Bu haber 08 Mart 2021 - 13:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Kadınlar Gününde gönüllü gençlerin annelerini unutmayarak, gönüllülük faaliyetlerine katılan gençleri ve annelerini bir araya topladı.
Şanlıurfa Gençlik Merkezi Kadınlar Gününde gönüllü gençlerin annelerini unutmayarak, gönüllülük faaliyetlerine katılan gençleri ve annelerini bir araya topladı. Üyelerinin gençlik merkezi gönüllüsü olduğu bir müzik grubu ile müzik dinletisi yapan gençler, annelerin keyifli vakit geçirmesini sağladı.
Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Merkezi müdürü Hamit Derman Peygamber efendimizin(s.a.v.) bir hadisiyle söze başlamak istiyorum. Kadınların haklarını yerine getirme hususunda Allah’tan korkunuz! Zira siz onları Allah’ın bir emaneti olarak aldınız. “Bizde bu kapsamda pandemi döneminde evde sıkılan annelerimize keyifli zaman geçirsinler diye müzik ziyafeti programı düzenleyip, ufak hediyelerle bu günü güzel hatırlamalarını istedik." Diyerek sözlerine son verdi.
Şanlıurfa Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri ile birlikte bu tür etkinliklerin, faaliyetlerinin devam edeceği bildirildi.
Program sonunda annelere hediyeler verildi. Programa yaklaşık 15 anne ve çocukları katıldı. Program pandemi koşulları göz önünde bulundurularak gerçekleşti.