Şanlıurfa çiftçisine müjdeli haber! Eyüpoğlu duyurdu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa çiftçisine müjdeli haber! Eyüpoğlu duyurdu

Bu haber 05 Mart 2021 - 14:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfalı çiftçilerin dört gözle beklediği Hububat ve dane mısır destekleme ücretleri bu akşam itibarıyla hesaplara aktarılacak. Müjdeli haberi duyuran Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, bugün saat 18:00 itibarıyla 12 bin 650 çiftçiye 75 milyon lira ödeme olacağının haberini duyurdu.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu çiftçilerin dört gözle beklediği müjdeyi verdi. TC kimlik numarasının son rakamına göre oluşturulan takvim doğrultusunda ödemelerin başlayacağını belirten Başkan Eyyüpoğlu, Hububat ve Dane Mısır desteklemeleri çiftçilerin hesaplarına 5 Mart Cuma günü saat 18:00’den itibaren aktarılmaya başlanacağını söyledi.
BAŞKAN EYYÜPOĞLU: 12 BİN 650 ÇİFTÇİMİZE 75 MİLYON ÖDENECEK
Yapılacak olan destekleme hakkında konuşan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyyüpoğlu; Çiftçilerimize güzel müjdeli bir haberi vermek istiyorum. Bu akşam itibarıyla buğday ve mısır desteklemesi 12 bin 650 çiftçimize 75 milyon çiftçilerimizin hesaplarına aktarılacaktır. TC numarasının son rakamı 4 – 6 ve 8 olanlar bu akşam itibarıyla hesaplarına aktarılacaktır. TC’nin son rakamları 0 ile 2 olanları 12 Mart’ta hesaplarına aktarılacaktır. Çiftçilerimize bol kazançlar diliyorum. Dedi.
MAZOT GÜBRE DESTEKLEMESİ İÇİN MÜJDELİ HABER
Mazot ve Gübre desteklemesi müjdesini de veren Başkan Eyyüpoğlu; Mazot, gübre desteklemesi de bugün itibarıyla Cumhurbaşkanımız imzaladı resmi gazetede yayımlandı. Allah’ın izniyle on gün içinde oda çiftçilerimizin hesaplarına aktarılacaktır. dedi.
EYYÜPOĞLU: ÇİFTÇİLERİMİZ SUYU TASARUFLU KULLANSINLAR
DSİ’nin suyu Harran ovasına bırakılması konusunda da konuşan Eyyüpoğlu, Atatürk barajı sulamayı da bugün itibarıyla ovaya sullar bırakıldı. Çiftçilerimiz bu konuda dikkatlı olsunlar. Suyu tasarruflu kullansınlar. Tebliz mevsimi değildir teblize kesinlikle girmesinler suyu tasarruflu kullansınlar. Allah yar ve yardımcıları olsun. İfadelerini kullandı.