Meteoroloji Urfa’yı kodla uyardı! Mart kapıdan baktıracak | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Meteoroloji Urfa’yı kodla uyardı! Mart kapıdan baktıracak

Bu haber 12 Mart 2021 - 22:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Meteoroloji'den alınan son verilere göre yurdun bazı il ve bölgelerinde sağanak yağış, karla karışık yağmur, kar, çığ tehlikesi ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji'nin uyarı haritasında 40 ile sarı, 15 il için de turuncu kodlu uyarı verildi.

Meteoroloji'den alınan son verilere göre yurdun bazı il ve bölgelerinde sağanak yağış, karla karışık yağmur, kar, çığ tehlikesi ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji'nin uyarı haritasında 40 ile sarı, 15 il için de turuncu kodlu uyarı verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu, Elazığ ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
METEOROLOJİ'DEN URFA'YA KODLU UYARI!
Meteoroloji'nin uyarı haritasında; Afyonkarahisar, Balıkesir, Burdur, Çanakkale, Denizli, Edirne, Gaziantep, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Niğde, Rize, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Zonguldak, Karaman, Bartın, Kilis, Düzce, Amasya, Artvin, Bilecik, Bolu, Bursa, Çorum, Giresun, Isparta, Kastamonu, Kırklareli, Konya, Nevşehir, Ordu, Sakarya, Sinop, Tokat, Şanlıurfa, Aksaray ve Karabük için sarı kodlu uyarı verildi.