Genel Başkan Kahveci Urfa’da konuştu: Biz kendimize güveniyoruz | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Genel Başkan Kahveci Urfa’da konuştu: Biz kendimize güveniyoruz

Bu haber 08 Mart 2021 - 19:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, “Bizim şuna ihtiyacımız yok, biz kendimize güveniyoruz. Bizim yöneticinin formunu eline alıp da dolaşmasına ihtiyacımız yok. Onlardan medet ummayız. Türkiye Kamu-Sen’in güçlü teşkilatları var, onlar Kamu-Sen’e yeter” dedi.
Türkiye Kamu-Sen İl İstişare Toplantısı Şanlıurfa’da özel bir otelde düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Kamu-Sen Şube Başkanı Hikmet Karakuş, MHP İl Başkanı Mahmut Güne,  Türk Kamu-Sen genel başkan yardımcıları, Türk Kamu-Sen Şanlıurfa teşkilatı ile üyeler katıldı.
“TÜM KAMU GÖREVLİLERİ ALKIŞTAN DAHA FAZLASINI HAK EDİYORLAR”
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kamu çalışanlarının geçmişten gelen sorunlarının çözülmesi gerektiğini ifade ederek, “Başta sağlık çalışanları, tüm kamu görevlileri alkıştan daha fazlasını hak ediyorlar. Onun için kamu çalışanlarının bu süreç içerisinde geçmişten bugüne biriken sorunlarını çözmek hem yöneticilerin hem de sendikacılar olarak bizim asli görevimiz. Bu süreç içerisinde sadece salgından insanlarımızı kaybetmedik. Terör saldırısı sonucunda da şehitlerimiz oldu. Gara’da sivil insanlarımıza haince ve hunharca saldırılarak canlarına kastedildi. Eli kanlı katiller yaptı bunu. Bitlis’te korgeneralimiz başta olmak üzere rütbeli askerlerimizi kaybettik” dedi.
“TÜRKİYE KAMU-SEN’İN GÜÇLÜ TEŞKİLATLARI VAR, ONLAR KAMU-SEN’E YETER”
Genel Başkan Önder Kahveci, güçlü bir teşkilat yapılarının olduğuna dikkat çekerek, “Bugün birbirimizle istişareler edeceğiz, sorunlarımızı konuşacağız. Ama bir gerçek var ki, hem bu Covid ile mücadelemizi sürdüreceğiz hem de kamu görevlilerimizin yaşamış olduğu sorunlara da çözüm üretme noktasında gayret ve çabamızı göstereceğiz. Yani sendikal mücadelemizi güçlü tutacağız. Bakın şunu özellikle söylüyorum. Türkiye Kamu-Sen teşkilatı sendikacılıkta ahlaki değerleri benimseyen bir kuruluştur. Asla bu inandığı değerlerden taviz vermeden 92’den bu tarafa sendikal mücadelesini sürdürmüştür, bundan sonra da sürdürmeye devam edecektir. Bizim şuna ihtiyacımız yok, biz kendimize güveniyoruz. Bizim yöneticinin formunu eline alıp da dolaşmasına ihtiyacımız yok. Onlardan medet ummayız. Türkiye Kamu-Sen’in güçlü teşkilatları var, onlar Kamu-Sen’e yeter” diye konuştu.