Çocuk yüreklerin genç kahramanları | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Çocuk yüreklerin genç kahramanları

Bu haber 29 Mart 2021 - 8:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bireysel olarak başlayıp ardından küçük bir gruba ve bugün kocaman bir aileye dönüşen dayanışma platformu üyeleri çocuk yüreklere dokunmaya , geleceklerine umut ışığı olmaya devam ediyor.
  Geçtiğimiz hafta dayanışma platformu ailesi olarak  Eyyübiye ye bağlı seksenören köyü İlk ve ortaokuluna  kütüphane kurduk ve bu  hafta da   Siverek Karacadağ bölgesinde demirci ilk ve ortaokulu öğrencilerini kitaplarla buluşturarak onuncu kütüphanemizi kurmanın sevinci içerisindeyiz.
Gittiğimiz her okulda  güzel anılmak güzel hatırlanmak adına kütüphanelerimize isimler veriyoruz . Verdiğimiz her isim bizim için çok kıymetli olduğundan , bu yolda bize maddi manevi her türlü desteğini eksik etmeyen Nazım Gökel ağabeyimize naçizane bir armağan mahiyetinde kütüphanemize   onun  ismini vermeyi gönüllülerimiz ile birlikte uygun gördük.
Çocuk yüreklerin genç kahramanları dediğimize de bakmayın aslında , dışardan; farklı şehirlerden hatta yurt dışından  bile bizi destekleyen duyarlı  insanlarımız ve başta ailelerimiz olmak üzere  gizli kahramanlarımız da var bizim:)
 Yani hem her yerden destek almakta hem de Şanlıurfa dışına da  yardımda bulunup faaliyet yürütmekteyiz. Gönüllülerimiz  olarak dayanışma duygusuyla hepimiz  elimizden  gelenin en iyisini yapmak ve ailemizi daha güzel yerlere getirmek adına  canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ailemiz üyelerinin büyük çoğunluğu üniversite öğrencisi olmakla beraber  bize destekleri büyük olan diğer üyelerimiz kendi alanlarında bize her türlü desteği sağlamakta geri kalmamışlardır bugüne kadar.
Çoğu gönüllümüz en büyük desteklerini yetenekleri ile  yapmaktadır aslında. Örneğin kütüphanelere resim çizenler , çocuklara minik konserler düzenleyenler mizah yeteneği ile küçük tiyatro sahneleri sergileyen koca yürekli gönüllülerimiz var bizim. Hiçbir şey yapamasa bile her ay kendi biriktirdiği harçlık veya bursundan bize maddi destekte bulunan gönüllülerimizin yüreklerinin güzelliği yadsınamaz . Bizi bir araya getiren ve ayakta tutan en önemli şey  yardım severliğimiz ve dayanışma duygumuz olmuştur hep.
En büyük amacımız şudur ki çocuklara daha güzel bir dünya değil daha güzel bir dünya için  eğitilmiş , çocuk yürekleri  kitaplarla buluşmuş  daha güzel çocuklar , daha bilinçli insanlar bırakmak. İlk başlarda tek gayemiz kitap olsa da zamanla daha geniş alanlara yöneldik ve ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmaya , çocuklarımızın kitap kırtasiye ihtiyaçlarına ek olarak giyim konusunda da yardım etmeye başladık. 
İki yıllık süreç içerisinde on tane  kütüphaneye ek olarak çok sayıda çocuğumuza gönüllülerimiz aracılığı ile mont, bot , atkı bere  oyuncak , bayramlık dağıtımı ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için erzak kolileri yardımında bulunduk. İnanıyoruz ki faaliyetlerimizin devamı gelecek ve biz daha çok yüreğe dokunacağız.
 Önümüzdeki zaman dilimi için planlarımız var ve bu planlarımızı hayata geçirebilmemiz için desteğe ihtiyacımız olduğundan buradan bütün insanlarımıza, belediye başkanlarımıza , esnaflarımıza   onların duyarlılığına sığınarak bize destek olmaları için çağrıda bulunuyoruz.
Gelin  bir elin nesi var iki elin sesi var diyerek hep beraber nice çocuğumuza düşler ülkesi olalım , nice onuncu kütüphanelerimizi kuralım…
Hep diyoruz ve hep de diyeceğiz !
İyi ki UMUT iyi ki DAYANIŞMA ?️?
Dayanışma Platformu Ailesi .
Siz de UMUT olmak isterseniz İletişim için ;
İnstagram /  dayanisma_platformu
Twitter / UmutDoluAdimlar
Grup yöneticisi / Salih Mir ATACA tlf:  0553 352 46 47