Belediye çöp arabası engelli aracına çarptı! Dışarı çıkamaz oldu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Belediye çöp arabası engelli aracına çarptı! Dışarı çıkamaz oldu

Bu haber 09 Mart 2021 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Eyyübiye Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait belediye çöp toplama aracının akülü tekerlekli sandalyesine çarptığı engelli Halil Karataş, dışarı çıkamaz oldu. Karataş, mağduriyetinin giderilmesini istiyor.
Engelli olan Halil Karataş geçtiğimiz günlerde Haşimiye Meydanı’nda akülü tekerlekli sandalyesi ile gezinti halindeyken Eyyübiye Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait belediye çöp toplama aracı kendisine çarptı.
KENDİSİNE ARABASINDA “BİRŞEY YOK” DENDİ
Yaşanan olayda Halil Karataş herhangi bir yara almadı. Aşağı inen belediye işçileri yerinden çıkan aracın tekerleğini takarak araçta bir hasar olmadığını gördü. Karataş, eve gidince aracın hasar aldığını fark etti.
 
ARACI HASAR GÖRÜNCE EVDE MAHSUR KALDI
Bedensel engelli olan Halil Karataş, akülü aracı olmadığı için evden çıkamaz duruma geldi. Evde çıkamadığı için psikolojisinin bozulduğunu ifade eden Karataş, mağduriyetinin giderilmesini istiyor.
 
“BEN ŞU ANDA BİR HAFTADIR MAĞDURUM VE EVDE OTURMUŞ DURUMDAYIM”
Halit Karataş, mağdur olduğunu ve yardım beklediğini ifade ederek, “Haşimiye Meydanı’nda belediye çöp arabası bana çarptı. Olay yerinde bana hiçbir yardım yapılmadı. Arabanın tekeri düştü, o sırada tekerliğini düzeltip bana arabanın hiçbir şeyi olmadığını söyleyip bıraktılar. Ben kırık araba ile ev gelmek zorunda kaldım. Ben şu anda bir haftadır mağdurum ve evde oturmuş durumdayım. Yetkililere sesleniyorum, bu olaya bir çare bulunsun. Şu anda evde psikolik sorunlar yaşıyorum” dedi.