Başkan Aksoy’dan Ağaç Dikim Seferberliği | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Aksoy’dan Ağaç Dikim Seferberliği

Bu haber 04 Mart 2021 - 16:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’ un üzerinde önemle durduğu konulardan biri olan ilçede yeşil alan oranını arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
BAŞKAN SUPHİ AKSOY’DAN AĞAÇ DİKİM SEFERBERLİĞİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’ un üzerinde önemle durduğu konulardan biri olan ilçede yeşil alan oranını arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Daha yeşil bir Bozova için yeni açılan alanlarda ağaçlandırma çalışmalarını genişleten Başkan Aksoy ağaçları toprak ile buluşturmaya devam ediyor.

Başkan AKSOY yaptığı açıklamada : “ Bu dünyada bırakabilecek en değerli mirasın ağaç olduğunu ve gelecek nesillere bırakacağımız en anlamlı ve değerli eserlerden biri ağaçtır. Bozova Belediyesi olarak yeşillendirme çalışmalarına önem veriyoruz ve yeşil alanların korunmasına hassasiyet gösteriyoruz. ‘ kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikin’ diye buyuran Peygamberimiz hazreti Muhammed’in ümmeti olarak gelecek nesillere daha yeşil ve daha yaşanılır bir dünya bırakmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, Allah’ın izniyle daha çok ağacı toprakla buluşturacağız. Yaptığımız çalışmalar ilçemize ve vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve yaşanılır bir alan oluşturmaya ve daha estetik bir görünüm kazandırmayı hedefliyoruz.” Dedi.
Bozova Belediyesi Ekipleri gölbaşı mahallesi sağlık sokak ve okullar bölgesinde ağaç dikim çalışmalarına devam ediyor.