Akşener’in konvoyu Urfa’da kaza yapmıştı! Sürücü dövüldü, silah çekildi iddiası | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Akşener’in konvoyu Urfa’da kaza yapmıştı! Sürücü dövüldü, silah çekildi iddiası

Bu haber 12 Mart 2021 - 12:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – İyi Parti konvoyunda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu’nun aracı, Şanlıurfa-Viranşehir karayolunun 15'inci kilometresinde bulunan kavşakta bir minibüsle çarpışmıştı. İddiaya göre, kaza sonrasında konvoy korumaları Musa Gül isimi minibüs şoförünü darp etti.
( Süleyman TURAN/Özel Haber)
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyet önceki gün Şanlıurfa’ya geldi. Kent merkezinde temaslarını sürdüren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyet daha sonrasında Viranşehir’e gitmek için yola çıktı.
 
SİLAH ÇEKİP DARP ETTİLER İDDİASI!
İyi Parti konvoyunda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu’nun aracı, Şanlıurfa-Viranşehir karayolunun 15'inci kilometresinde bulunan kavşakta 63 ACD 121 plakalı minibüsle çarpışmıştı. Minibüs sürücüsü Musa Gül’ün iddiasına göre, kaza sonrasında korumalar kendisine araçtayken silah çekip darp etti.
KAFASINA DİKİŞLER ATILDI
Yaşanan olaydan sonra darp edildiğini iddia eden minibüs sürücüsü Musa Gül yaralanarak hastaneye gitti ve kafasına 8 dikiş atıldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SESLENDİ
Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan minibüs şoförü Musa Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek darp edildiğini, Meral Akşener ve korumalarından şikayetçi olduğunu ifade etti.
 
“KAZA YAPTIĞIM DÖNEMDE BANA İKİ YUMRUK ÇAKTILAR, SİLAH ÇEKTİ”
Minibüs şoförü Musa Gül, kendisine korumalar tarafından silah çekildiğini ve darp edildiğini iddia ederek, “Meral Akşener’in korumalarından şikayetçiyim. Kaza yaptığım dönemde bana iki yumruk çaktılar, silah çekti. Ben hakkımı savunuyorum. Ben Cumhurbaşkanına yine diyorum, ben Meral Akşener’in korumalarından şikayetçiyim. Sayın Cumhurbaşkanım, ne hakları var bir vatandaşı darp ediyorlar, kaza içindeyken, kan içindeyken? Bana darp yaptılar, kafama iki yumruk, silah çektiler bana” dedi.