Viranşehir Parkları Hem Güvenli Hem Işıl Işıl Olacak | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Viranşehir Parkları Hem Güvenli Hem Işıl Işıl Olacak

Bu haber 20 Şubat 2021 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Belediye Başkanı Ekinci:“Halkımzın Huzur Ve Güvenliği Her Şeyin Önündedir”“21 Parkımızın Tamamı Kamera İle Donatılacak”
Viranşehir halkını 20 yıl aradan sonra AK Belediyecilikle buluşturduğu günden beri ekiplerini gece gündüz seferber eden Belediye Başkanı Salih Ekinci, bu kez parkları güvenli hale getirmek için çalışma başlattı.
 “Önce halkımızın huzur ve güvenliği” diyerek başlattığı çalışmalarda ayrım yapılmayacağını belirten Ekinci, “Aydınlatma  ve güvenlik kamerası yerleştirme çalışmaları ilçemizdeki  21 parkın tamamında yapılacak” dedi.
 Merkezden kırsala hizmet seferberliğini sürdüren Başkan Ekinci, halkın doğa ile iç içe rahatça nefes aldığı, hoşça vakit geçirdikleri, çocukların ise müdavimi oldukları park ve bahçelerin art niyetli kişilerden arındırılmasının önemine işaret etti.
Ekinci,  en önemli kamusal alanlar olarak  önemli bir işlev üstlenen parklarda  halkın gönüllerince faydalanmasını sağlamayı en önemli görev saydıklarını, bu kapsamda önce kamere sistemi için ihaleyi tamamladıklarını ardından da çalışmaları başlattıklarını bildirdi.
Başkan  Ekinci, “Yenişehir Mahallesi Şehit Ahmet Oktay Günak parkında startını verdiğimiz çalışmalar tamamlanmak üzere. Bunun ardından sırasıyla tüm parklarımızda aynı çalışma yapacak. Halkımızın hiçbir endişesi olmasın. İlçemizdeki 21 parkın tamamı güvenli ve aydınlatmalarla ışıl ışıl hale gelecek” dedi.
 Ekinci, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile iş birliğinde gerçekleştirdikleri çalışmaların tamamlanmasıyla parkların art niyetli kişilerden de arındırılmış olacağını vurgulayarak, “7/24 kamera sistemi ile bu parklarda oluşabilecek herhangi bir olumsuzluk ya da rahatsız edici bir duruma anında müdahale imkânı olacak” diye konuştu.
 Başkan Ekinci, Ahmet Oktay Günak Parkı ile başlatılan çalışmaların sırasıyla, Hürriyet, Fethi Yıldırım, Dikmenler, Ahmet Necdet Sezer, Antin, 15 Temmuz, Maliye, Müze, Naif Umaz, Kazım Ekinci, Mustafa Sümen, Trafik Eğitim, Cumhuriyet, Nebati Camii Yanı, Siyabed Akbaş Yanı, Ayaklı Su Deposu, İsmet Öztop Okulu yanı, 5 Nolu ASM Parkı yanı ve Zeytinlik Parkları ile 53 dönüm Rekreasyon Parkı’nda devam edeceğini sözlerine ekledi.