Viranşehir’de Tüm Parklara Kamera Sistemi Kuruluyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Viranşehir’de Tüm Parklara Kamera Sistemi Kuruluyor

Bu haber 04 Şubat 2021 - 13:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Viranşehir Belediyesi, ilçe merkezdeki tüm parklara aydınlatma kamera sistemi kuruyor.

Viranşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünce yapılan ihalenin ardından ilçe merkezindeki tüm parklara güvenlik kamera sistemi kurulması çalışmaları başladı.
Başlatılan çalışmalarla park ve bahçelerin daha güvenli hale gelmesi ve olumsuz durumların yaşanmaması hedefleniyor.
Yenişehir Mahallesi Şehit Ahmet Oktay Günak parkında startı verilen güvenlik kamera sistemi çalışmaları, ilçedeki tüm parklarda devam edecek.
İlçe merkezdeki tüm parklara takılması planlanan kamera sistemi ile art niyetli hareketlerde bulunduğu tespit edilen şahıs ve gruplara ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından anında müdahale edilecek.
Ailelerin ise çocuklarını güven içinde park ve bahçelere göndermenin huzurunu yaşayacak.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci başlatılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, Viranşehir’in huzuru ve refahı için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, Parklarda yaşanan olumsuzlukların önüne geçilmesi konusunda yetkililerin alacağı tedbirlerin yanı sıra vatandaşlara da iş düştüğünü söyledi.
İlçedeki bütün parkların aydınlatma eksikliklerini giderip, ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibatlı bir şekilde parkları kameralarla donatacağız diyen Başkan Ekinci, “Halkımız için daha huzurlu ve daha güvenli bir ortam oluşturmak adına var gücümüzle çalışıyoruz” Dedi.