Urfa’da Kısıtlamanın ikinci gününde de cadde ve sokaklar sessiz | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Urfa’da Kısıtlamanın ikinci gününde de cadde ve sokaklar sessiz

Bu haber 21 Şubat 2021 - 9:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA)-salgınıyla mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde de Şanlıurfa’da cadde ve sokaklar sessiz kaldı.

Yeni tip koronavirüs ( Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde de Şanlıurfa’da cadde ve sokaklar sessiz kaldı.
Türkiye genelinde hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sürüyor.Şanlıurfa'da da kısıtlamanın ikinci gününde de cadde ve sokaklar boş kaldı.Cadde ve sokaklarda sessizlik hakim. 22 Şubat Pazartesi saat 05.00’te sona erecek olan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde Şanlıurfa’da cadde, sokak ve meydanlar sessizliğini korumaya devam etti. Artan korona virüs vaka sayısını azaltmak amacıyla hafta sonu kesintisiz olarak uygulanan kısıtlamada kentin en işlek noktaları arasında yer alan Balıklıgöl platosu, Atatürk Bulvarı, Rabia Meydanı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı,Haşimye ve Balıklıgöl platosu gibi alanlar hafta sonu kısıtlamasının ikinci gününde de sessizliğe büründü.