Özhaseki’den Başkan Beyazgül’e tam destek | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Özhaseki’den Başkan Beyazgül’e tam destek

Bu haber 17 Şubat 2021 - 16:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa’da konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e yönelik iddialara tepki gösterdi. İddiaları “iftira” olarak niteleyen Özhaseki, “Onu yapanları da lanetliyorum” dedi
( RHA RAJANS/RHA)-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e yöneltilen iftira kampanyasına tepki geldi.
AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili başlatılan iftira kampanyasına sert tepki gösterdi.
Haliliye Belediyesi’nin Göbeklitepe Parkı açılışı ve Kültür Merkezi Temel Atma Töreninde konuşan Özhaseki ‘’Zeynel bey ile ilgili başlatılan iftira kampanyasını gerçekleştirenleri lanetliyorum’’ dedi.
Özhaseki konuşmasında şu ifadeleri kaydetti;
‘’Ankara’da oturup, Şanlıurfa’dan hiç haberi olmayan, kente bir kere bile ayak basmamış adamların burada ne olup bittiğini bilmeden, müfteri birisinin sözüyle, hizmet eden kardeşlerimizi hedef alması da hakikaten insafsızlıktır’’ dedi.