Karaköprü Belediyespor Bayrampaşa’ya bileniyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Karaköprü Belediyespor Bayrampaşa’ya bileniyor

Bu haber 06 Şubat 2021 - 15:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Misli.com 3. lig ekibi Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor 4. grupta ikinci yarının 2.Hafta maçında çarşamba günü konuk olacağı Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Misli.com 3. lig ekibi Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor 4. grupta ikinci yarının 2.Hafta maçında çarşamba günü konuk olacağı Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.
Misli.com 3. lig 4. grupta Şanlıurfa'yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor ikinci yarının 2. hafta maçında çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Yoğun bir tempoda geçen antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli halleri camiaya umut verdi.
Futbolcular Bayrampaşa maçına hazır çıkmak için Teknik direktör Hüseyin Dağ nezaretinde sıkı bir çalışma gerçekleştirirken, Bayrampaşa deplsamnından puan ve puanlarla ayrılarak ligde iyi bir hava yakalamak istiyorlar.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig